2012/08/01

Parmesan kanapasta

Parmesan kanapasta 1-2 hengelle


Hyvää ja raikasta perusruokaa

Jääkaapin kaivelun tuloksena syntynyt ateria, joka oli erittäin helppo ja nopea valmistaa. Mausteita voi sotkea maun mukaan, kuten kaikkiin muihinkin ruokiin. Valmistusaika oli noin puoli tuntia. :)

Ainekset

- Kanan fileesuikaleita 300 g
- Parmesan juustoa raastettuna 50 g + koristeluun
- Vihreitä papuja noin puoli pussia (pakaste)
- Loraus sitruunamehua
- Basilikaa hyppysellinen
- Currya 2 rkl
- Salviaa 1 rkl
- Kermapurkki 2 dl
- Suolaa maun mukaan

- Tuorepastaa (valmis rasia)
- Extra Virgin olive oil paistoon ja pastaan

Valmistus

1. Ruskista kanat öljyssä, lisää sitruunamehu ja curry.
2. Laske lämpötilaa, ja lisää kerma ja muut mausteet.
3. Sekoittele hetki ja raasta parmesan juusto joukkoon.
4. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuutia.
5. Lisää pavut kanakastikkeeseen ja nosta lämpötilaa hetkeksi.
6. Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen. Pasta ja pavut ovat valmiita parissa minuutissa.
7. Valuta pasta ja kaada päälle loraus öljyä.

- Pastan ylikypsymisen estämiseksi voi sen päälle kaataa kylmää vettä.
8. Tarjoile annos raastetun parmesan juuston kanssa.

Arvio ****


Helppoa ja maukasta arkiruokaa. Ansaitsee viidennen tähden heti, kun opin tekemään itse omat pastani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti