Yrttimarinoitua broilerin sisäfilettä kermaisessa pippurikastikkeessa 4-6 hengelle
![]() |
Lisää kuvateksti |
Pitkästä aikaa keittiössä!
Tällä kerralla kuitenkin luvassa on otsikon mukainen ruokalaji useammalle ruokailijalle. Ruoka oli erittäin hyvää ja vaivatonta valmistaa. Aikaa kului kaikenkaikkiaan vajaa tunti.
Ainekset
- Yrttimarinoituja broilerin sisäfileitä 1 kg- Extra Virgin olive oil 0,5 dl
- Ruokakermaa 2 dl
- Fariinisokeria 2 rkl
- Korianteria 2 tl
- Vihreän teen lehtiä hyppysellinen
- Salviaa rkl
- Timjamia rkl
- Rakuunaa rkl
- Kuivattua ruohosipulia 2 rkl
- Suolaa 2 tl
- Mustapippuria 1 rkl
- Valkosipulia 2-3 kynttä
- "Special" Chili-grillikastike
- Lankkuperunoita
- Ruokaisat pakastevihannekset-pussi
Valmistus
1. Ruskista broileri pannulla öljyssä2. Laita vuoan pohjalle öljy ja kaikki ylläolevat mausteet sekaisin marinadiksi
3. Pyörittele ruskistetut fileet marinadissa
4. Kaada ruokaisat pakastevihannekset peitoksi fileiden päälle
5. Lisää ruokakerma ja loraus öljyä
6. Laita vuoka ja lankkuperunat uuniin 100:n asteeseen 15 minuutiksi
7. Ota vuoka pois uunista ja anna vetäytyä
8. Nosta uunin lämpötila 200:n asteeseen ja kypsennä perunat rapeiksi
9. Tarjoile ja nauti!
Arvio *****
![]() |
En siis ees tykkää oikeesti kermavaahdosta! Hiljaa! |
![]() | |
Mustipiiri |
Plussana äiskä väkersi vielä mustikkapiirakan, josta olin haaveillut eräänä aamuna kostean illan jälkeen. Enkä nyt puhu sellaisesta kosteudesta, jota tippuu taivaalta. ;)
Voi Ville Ville Ville... Taas sait suustani kuolan valumaan ja pupillit laajenemaan :D Herkullisen näköistä on, kuten aina! :)
VastaaPoista